Welkom

MKB Accountancy is sinds 24 april 2001 een vooruitstrevend full-service accountantskantoor dat zich richt op het Midden en Kleinbedrijf en waar u als cliënt centraal staat. U kunt bij ons terecht voor alle soorten belastingadvies, juridisch advies en accountancy. Maar ook met vraagstukken rondom personeel, bedrijfsovernames en ICT staan wij graag voor u klaar. Zo werken wij zelf heel efficiënt door ons hoogwaardige ICT-platform en is papierloos kantoor een onderdeel van ons streven om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Wij beschikken naast onze eigen medewerkers over een uitgebreid netwerk aan partners, waarbij wij goed in staat zijn u te ontzorgen. Betrokkenheid en persoonlijk contact staan centraal in onze dienstverlening, MKB Accountancy staat voor kleinschaligheid en korte lijnen.

Meer informatie over MKB Accountancy
• Visie
• Missie
• Algemene voorwaarden
• Klachtenregeling Visie


Visie
“De visie van MKB Accountancy is om bij bestaande en nieuwe klanten erkend te worden als hét kantoor voor het Midden en Kleinbedrijf op het gebied van de door ons aangeboden diensten, waarbij wij het principe van “Ken uw klant” uitdragen.”

Missie
“De missie van MKB Accountancy is dat wij als professionele financiële dienstverlener een aanwezige rol willen spelen in de accountancy en fiscale dienstverlening, waarbij wij proactief in de behoefte van onze cliënten willen voorzien. ”

Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

accountantskantoor

Laatste nieuws...

01-08-2017-2017 - Renteswap behoort niet tot eigenwoningschuld en is dus niet aftrekbaar
Een man en vrouw herfinancieren hun eigenwoningschuld met een kredietovereenkomst van ruim € 4,5 miljoen. Deze overeenkomst bestaat uit twee leningen met een variabele rente en twee swapovereenkomsten...
Lees verder

Linked in  
Neem contact met mij op:
(uw email)